Pregătirea casei pentru iarnă – Ce trebuie să ai în vedere

Pregătirea casei pentru iarnă – Ce trebuie să ai în vedere

Iarna se apropie din ce în ce mai mult, iar, odată cu ea, temperaturile scăzute încep să predomine. În curând, activitățile exterioare vor fi stopate, pentru perioada sezonului rece, iar cele interioare vor fi în plină desfășurare. Tocmai de aceea, cei ce locuiesc la casă, dar și la apartament, trebuie să ia în considerare câțiva pași, pe care să îi aplice înainte de sosirea iernii, cu adevărat
Izolarea termică a clădirilor – De ce este importantă?

Izolarea termică a clădirilor – De ce este importantă?

Izolarea termică, odată cu venirea sezonului rece, necesită o atenție ridicată în ceea ce privește., asigurarea confortului termic, iar, clădirile în care locuim sau ne desfășurăm activitățile zilnice, trebuie să fie izolate.În rândurile ce urmează, vă vom prezenta de ce este importantă izolarea exterioară a clădirilor.
Culorile anului 2021-2022 – Tendințe

Culorile anului 2021-2022 – Tendințe

Culoarea care a predominat în designul interior și exterior din anul 2021 a fost PANTONE 13-0647 „Illuminating”, alături de PANTONE 17-5104 „Ultimate Gray”. Acestea au fost alese de către cele mai mari companii de vopsea din lume, iar fiecare dintre ele au în spate o semnificație psihologică.Care a fost semnificația psihologică?
Tipuri de parchet - întreținerea acestora

Tipuri de parchet - întreținerea acestora

Când ne gândim la „pardoseală”, prima idee ce ne apare în minte este „parchet”. Întâlnit în majoritatea locuințelor, parchetul a devenit un element de nelipsit dintr-un decor deosebit. Datorită caracteristicilor pe care le deține, acesta este în topul alegerilor atât pentru persoanele care își construiesc o casă, cât și pentru cele care doresc să renoveze anumite încăperi.
Mucegaiul – Ce este și cum scăpăm de el?

Mucegaiul – Ce este și cum scăpăm de el?

Mucegaiul reprezintă o problemă care afectează multe locuințe. Acesta poate apărea sub forma unor pete negre sau verzui în diferite locuri de pe pereți. Ce este mai exact mucegaiul? Acesta este o ciupercă microscopică și se înmulțește prin spori. Este influențat direct de nivelul de umiditate, reușind să se extindă din ce în ce mai mult din cauza acesteia.
Cărămida Refractară – Informații utile

Cărămida Refractară – Informații utile

Știm cu toții că o construcție trebuie să fie făcută cu materiale de calitate, fie că vorbim despre o clădire, un element decorativ în curte/grădină, un șemineu pentru încălzirea locuinței, sau chiar o sobă de teracotă. Prin definiție, cărămida refractară este un material care rezistă la temperaturi înalte, fără a-și schimba structura, caracteristicile sau compoziția.
Soba de teracotă - Potrivită locuinței tale?

Soba de teracotă - Potrivită locuinței tale?

Soba de teracotă deține un farmec aparte, fiind construită în numeroase pensiuni, hoteluri sau case care doresc să transmită o atmosferă tradițională, veche, dar modernă, în același timp.Cu toate acestea, în cele mai multe reviste, poze, anunțuri sau articole dedicate informațiilor referitoare la încălzirea unei locuințe, centralele termice vor fi promovate.
Ciment și beton – care este diferența dintre ele?

Ciment și beton – care este diferența dintre ele?

Acești termeni sunt cunoscuți de majoritatea persoanelor, fiind două materiale de construcții folosite în aproape toate proiectele. Totuși, există o confuzie atunci când vine vorba de aceste două cuvinte, tocmai de aceea, dorim să oferim câteva informații care pot ajuta la diferențierea celor două tipuri de materiale.
Instalații Sanitare

Instalații Sanitare

O locuință perfect funcțională, are nevoie de o instalație sanitară realizată corespunzător, cu produse de calitate. Nivelul de confort este sporit de acest aspect, deoarece întreaga casă are nevoie de un circuit al apei care să funcționeze în parametrii optimi.
Amenajarea curții

Amenajarea curții

Vara, anotimpul care ne împinge către relaxare. Știm cu toții că o atmosferă plăcută, chiar în propria curte, ne poate aduce o stare de bine. În rândurile ce urmează v-am oferit câteva idei pentru amenajarea curții.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.